CLANDESTINO KFT

JÖVŐNK  A  JELENBEN !

.... befektetés a jövőbe !


" Kereskedelmi Társaságunk 19 éve áll a Vállalkozások és a Lakosság szolgálatában.

Cégünk elsősorban épületenergetikával kapcsolatos építőipari , kereskedelmi és tervezési-, szervezési tevékenységeket folytat, alvállalkozóinkkal karöltve, akár teljes körű épületkorszerűsítéssel , a külső és belső hőszigetelésektől kezdve, a nyílászárók cseréjén és felújításán keresztül , a LED világítástechnikai és kamerarendszerek kiépítéséig, valamint napelemes erőművekig , természetesen új épületekben is,  hogy csak néhány fontosabb szegmenst  említsek.     

 A legfontosabbnak tartjuk  napjainkban a megújuló energiaforrások népszerűsítését és felhasználását, ezért a felújított épületek, valamint az általunk kivitelezett új beruházások nagy része már napelem rendszerrel nyeri a villamosenergiát.

Rohanó világunkban  nem szabad figyelmen kívül hagyni, a gyors technológiai fejlődés által kínált lehetőségeket, mind az energiaköltségek, mind pedig a környezettudatosság szempontjából ! 

Tudomásul kell vennünk, hogy az üvegház hatású gázok keletkezésének csökkentése, mindannyiunk számára jelenünk legfontosabb feladata , a globális felmelegedés visszaszorításának érdekében ! A villamos energia előállításának alternatív módszereit alkalmazva mindenki hozzájárulhat ehhez , hiszen bármely kis lépték milliókkal szorozva jelentős eredmény.... ! 

        ... persze az sem  mindegy , mi az amit örökül hagyunk a következő nemzedéknek , utódainknak ! " 


Csuka Miklós J. , Ügyvezető